[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Activiteit multimediale uitgeverij van B2B informatie
Aanvang participatie april 2007
Type transactie investor buy-in
Aandelenbelang 69%
Website www.mybusinessmedia.nl

mybusinessmedia

MYbusinessmedia is een multimediale vakbladuitgeverij, opgericht in 2007 i.s.m. Berk Partners. Berk Partners heeft een belang van 69% in MYbusinessmedia Holding B.V. Joachim Driessen is statutair bestuurder. De overige aandelen worden gehouden door het management.

MYbusinessmedia wil ondernemers en professionals in het MKB ondersteunen met onafhankelijke vakinformatie, kennisoverdracht, en communicatie support. MYbusinessmedia is met onafhankelijke A-merken aktief in de markten Food, Binnenvaart, Industrieel MKB, Automotive, Engineering en Fashion. De portfolio van MYbusinessmedia kent tientallen marktleidende vakbladen, websites en events. Bekende merken zijn ondermeer ‘Vraag en Aanbod’, ‘Schuttevaer’, ‘Automobiel Management’, ‘VMT’, ‘Textilia’ en ‘Constructeur’. Naast deze kernmarkten is MYbusinessmedia ook aktief in de Zorg (met het merk ‘Klik’) en Bouw (met het merk ‘Houtblad’). Voorbeelden van aansprekende events zijn ‘Driving Business’ (Zaken- en Bestelauto van het jaar), ‘Safety Event’ (Engineering) en het ‘VMT Food Event’.

Door sinds 2007 een ‘online first’ strategie te volgen, sterk gericht op online vernieuwing van de merken, en later deze visie multimediaal te verbreden naar events, apps, digitale magazines en het aanbieden van internetmarketing diensten, combineert MYbusinessmedia de kracht van historische A-merken en print met de toekomstgerichte digitale mogelijkheden.

Door de unieke kennis van de markten en doelgroepen wordt de uitgeefexpertise van MYbusinessmedia vertaald naar samenwerkingen met brancheverenigingen als Metaalunie (met het merk ‘Metaal & Techniek’) en SWZ Maritime (‘SWZ’), en maatwerk communicatie oplossingen voor adverteerders. Per opdrachtgever wordt bekeken op welke wijze de brede uitgeefexpertise van MYbusinessmedia de doelstelling van de opdrachtgever kan versterken.

Er werken ca. 80 vaste medewerkers bij MYbusinessmedia. Het bedrijf is gevestigd in Deventer.

MYbusinessmedia, multimediale vakinformatie, gemaakt met passie!

Website
MYbusinessmedia.nl
Bedrijfsfilm:
[/av_textblock]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=GqnhCtU4tiI’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]