Frans Jan Vergouwen

1964 – Studeerde Bedrijfkunde (Informatica) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Frans Jan is als analist en als vermogensbeheerder vele jaren actief geweest bij o.a. MeesPierson, Morgan Stanley, ING en GE Capital en heeft verschillende Managing Director posities bekleed. Vanuit die rol heeft Frans Jan een substantiële bijdrage geleverd aan de funding van zowel Berk Partners III als van Berk Partners IV. De laatste jaren is hij als ondernemer actief geweest. Hij heeft meerdere bedrijven succesvol gestart, gefund en vervolgens naar de markt gebracht. Frans Jan maakt deel uit van het investment team van Berk Partners en is mede-oprichter/aandeelhouder van het Berk Partners Groeifonds.

Rimco Geels

1977 – Studeerde Technische Natuurkunde en Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gepromoveerd in de analytische chemie op het gebied van de massaspectrometrie. Maakte de overstap naar het bedrijfsleven door te gaan werken voor OC&C (nu: Parthenon EY), strategie consulting en is vervolgens gaan werken bij Galapagos als directeur business development, een biotech onderneming. In 2013 stapte hij over naar private equity als partner bij Wagram Equity Partners. Sinds september 2016 onderdeel van het investment team van Berk Partners en mede-oprichter/aandeelhouder van het Berk Partners Groeifonds.

Frank Govaert

1965 – Studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Was M&A adviseur bij Insinger de Beaufort CorporateFinance (Reitsma & Wertheim & Partners) en maakte vervolgens de overstap naar directeur business development bij het beursgenoteerde CRH. In 2012 startte hij als partner bij CDI, een wereldwijde mid-market fusie en overname adviseur. Daarnaast is Frank oprichter en aandeelhouder van Xplo Music en is hij als aandeelhouder actief in de familieonderneming: een producent en importeur van machines en onderdelen ten behoeve van de procesindustrie. Frank is nu onderdeel van het investment team van Berk Partners en mede-oprichter/aandeelhouder van het Berk Partners Groeifonds.

Willem Kamps

1961 – Studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Trad na zijn studie in oktober 1986 in dienst bij het voormalige bankiershuis Bank Mees & Hope, dochterbedrijf van de toenmalige ABN Bank. Maakte in 1992 de overstap naar de functie van kantoordirecteur voor Banque de Suez in Rotterdam. Startte eind 1995 bij Berk Holding met als primaire taak de verantwoordelijkheid voor de participatie-fondsen. Werkte aan de laatste twee investeringsjaren van Berk Partners (I), was mede-oprichter en mede-aandeelhouder van Berk Partners II (1998), Berk Partners III (2003) en Berk Partners IV (2010). Realiseerde in januari 2004 met zijn collega’s een management buy-out, waarbij de vennootschap die de participatiefondsen aanstuurt, geheel in handen van het investment team kwam. Momenteel mede-oprichter/aandeelhouder van het Berk Partners Groeifonds.