Scroll Top

Naamsverandering Aarts Plastics naar Aarts Packaging

Per 1 september 2020 is de bedrijfsnaam van Aarts Plastics veranderd naar Aarts Packaging. Ook het logo is aangepast.

 

 

De redenen voor deze aanpassing zijn meervoudig. Plastic heeft de laatste tijd een negatieve lading gekregen en daarom was het een goed idee om dit uit de naam van het bedrijf te halen. Daarnaast ligt de focus van Aarts op de verpakkingsindustrie en is Packaging dus een logischere toevoeging in de naam. Voor potentiële opdrachtgevers is duidelijker waar Aarts voor staat: het ontwikkelen en produceren van verpakkingen.
In de subtekst “the creative inventors” wil Aarts benadrukken dat zij keer op keer met originele oplossingen komen voor productie van deze verpakkingen.

 

Over Berk Partners

Berk Partners is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die bedrijven en ondernemers ondersteunt bij het realiseren van hun groeiambities. Met financiële bijdragen, branchekennis en marktkennis stelt Berk Partners haar portefeuillebedrijven in staat sneller te groeien, zowel autonoom als door acquisities. Berk Partners ondersteunt haar participaties actief op financieel, strategisch en operationeel gebied.

Berk Partners streeft naar een actieve samenwerking met ondernemers en managementteams. Wij zijn een belangrijke sparringpartner bij het formuleren van de bedrijfsstrategie, stellen ons netwerk open voor de investeringen om de juiste mensen te vinden en brengen kennis en ervaring in bij acquisities en (her)financiering. Op operationeel niveau ondersteunen wij onze participaties onder meer bij het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Berk Partners heeft een sterk trackrecord in alle sectoren en is prominent aanwezig in:

Innovatieve productie | Leveranciers in de gezondheidszorg | Voedingsmiddelen- en drankenindustrie