Scroll Top
Over ons

Berk Partners komt voort uit Berk Holding, de privé beleggingsmaatschappij van (wijlen) Ben Pon. Als onafhankelijke investeerder is Berk Partners al 30 jaar actief. Tijdens deze periode zijn we betrokken geweest bij ruim 40 succesvolle Nederlandse (familie-) bedrijven. Wij zijn voortdurend op zoek naar winstgevende ondernemingen die goed gepositioneerd zijn in niche markten, industrieën en sectoren met lange termijn groeipotentieel. Thema’s die daarbij de bijzondere aandacht hebben zijn: innovatie, gezondheid, welzijn, duurzaamheid, technologie en automatisering.

Ons investeringsfonds bestaat uit kapitaal van ondernemers en family funds, dichtbij het segment waar wij ons op richten; kleine en middelgrote ondernemingen. Dit segment zit in ons DNA, de groeimotor van de Nederlandse economie. Wij zoeken naar actieve samenwerking met gepassioneerde ondernemers en gedreven managementteams waarmee we samen een strategische richting bepalen voor de volgende groeifase. Dit ondersteunen we met vers kapitaal.

“Vanaf het begin voelde ik dat Berk Partners de juiste partner voor ons zou zijn. Hun coöperatieve manier van samenwerken en ervaring op het gebied van groeivraagstukken kwamen na hun entrée direct tot uiting. Samen hebben we de weg naar versnelde groei geanalyseerd en uitgestippeld, wat heeft geleid tot verdere internationalisering en uitbreiding van het aanbod.”

 

  Rob Geurtz, voormalig CEO Aarts Packaging