Scroll Top

Nieuw fonds, uitbreiding team & een nieuw kantoor aan het Concertgebouwplein

Berk Partners Groeifonds II

Met gepaste trots kondigen wij de lancering van ons nieuwe fonds aan: Berk Partners Groeifonds II, met een beoogd fondsvermogen van €65 – €85 miljoen. Eind oktober heeft de eerste closing van dit fonds plaatsgevonden op een bedrag van circa €35 miljoen. Dit is een belangrijke stap in onze voortdurende toewijding om innovatieve Nederlandse kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen in hun groeiplannen. Onze investeerders zijn vooral ondernemers en family offices.

Wij blijven ons met het nieuwe fonds met name richten op onze kernsectoren:
innovatieve industrie | voeding en consumenten | gezondheidszorg en welzijn.

Wij investeren met Berk Partners Groeifonds II in winstgevende ondernemingen met een EBITDA van tenminste €1,5 miljoen. Dit kan zowel met een minderheids- als met een meerderheidsbelang. Wij voorzien in groeikapitaal, waarbij wij samen met ondernemers optrekken om hun ambities te realiseren. Meer informatie over Berk Partners is te vinden op onze vernieuwde website.

Uitbreiding team & nieuw kantoor

Om onze doelstellingen met het nieuwe fonds te realiseren, zijn we verheugd te kunnen melden dat het voltallige team van OXEYE Advisors per 1 november is toegetreden tot Berk Partners. Met de inbreng van ruim 20 jaar aan corporate finance advieswerkzaamheden in de kernsectoren food en industrials, resulteert deze uitbreiding in een nóg sterker team met diepgaande sectorkennis en een zeer uitgebreid netwerk, zowel in Nederland als internationaal.

Het investment team van Berk Partners Groeifonds II wordt gevormd door Willem Kamps, Daniel Frijns, Joost Smaal, Erik van der Werf, Thijs Hofman, Seb Elbertsen en Ewout van der Feltz. Het operations team bestaat uit Gerdi van den Broek (Investor Relations), Frans Jan Vergouwen (ESG), Fred Oudshoon (CFO) en Liesbeth van Herk (Compliance). In het Berk Partners team blijven Frank Govaert en Rimco Geels zich richten op de portefeuille van Berk Partners Groeifonds I.

Met de uitbreiding van het team zijn wij op 1 november verhuisd naar een nieuw kantoor aan het Concertgebouwplein 14 in Amsterdam.

Wij kijken uit naar een veelbelovende toekomst met Berk Partners Groeifonds II en uiteraard naar de voortzetting van de succesvolle samenwerkingen in onze huidige portefeuille. Samen blijven we bouwen aan duurzame groei en waardecreatie bij de bedrijven waarin we investeren.