Scroll Top

Overname van Theha BV (Kokosbrood) door management en Berk Partners

Per 25 April 2018 is Theha BV, producent van het bekende kokosbrood en kokosblokjes, overgenomen door het management team, Gijs Kakebeeke en René Jansen, met behulp van Berk Partners als financiële partij. Oud-eigenaar Bram Theunisse doet een stap terug en blijft op de achtergrond als aandeelhouder betrokken.

Het familiebedrijf Theha b.v. maakt sinds 1954 kokosproducten. Bram Theunisse is als derde generatie van deze kokosbroodbakkersfamilie met de onderneming en haar producten opgegroeid. In de 18 jaar dat hij aan het roer stond zijn de productieactiviteiten verhuisd naar een moderne productielocatie en heeft hij een sterke groei weten te creëren met vernieuwende productconcepten zonder daarbij opa’s ouderwets lekkere recepturen uit het oog te verliezen.

Na deze intensieve en succesvolle periode heeft hij ervoor gekozen om het bedrijf over te doen aan Berk Partners, Kakebeeke en Jansen. Zij hebben de wens en de ambitie om met de juiste kennis en nieuwe energie de bewezen succesformule verder uit te bouwen. Onder meer door het verder ontwikkelen van de export en door meer focus op plantaardig en gezond, zonder toegevoegde suikers.

De nieuwe algemeen directeur Kakebeeke heeft een brede achtergrond in de levensmiddelen-industrie en verheugt zich erop de operationele leiding van het bedrijf op zich te nemen. Jansen zal zich met zijn 13 jaar ervaring binnen de onderneming blijven focussen op commercie, ontwikkeling en kwaliteit om de groei te verwezenlijken. Bram Theunisse blijft betrokken als adviseur.

Over Theha & haar producten

Theha b.v. is de specialist in smeuïge kokosproducten voor op brood, bij de maaltijd of als snack.

Hier wordt het broodbeleg kokosbrood bereid. Wie is er niet mee opgegroeid? Een snel belegde boterham in de leukste kleuren en de lekkerste smaken, zonder gekruimel! Verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder vezelrijk, glutenvrij, vegan, biologisch en sinds kort ook Kosher. Allemaal bereid met de lekkerste kokos uit Zuidoost Azië.

Theha produceert ook verschillende varianten smaakvolle, zachte kokosblokjes die succesvol worden verkocht als snack en onder meer worden toegepast als ingrediënt voor notenmixen en granola’s, als interieur voor chocolade dragees en als decoratie voor cakes en taarten.

In de moderne productielocatie in Harderwijk worden de bereidingsprocessen voedselveilig, efficiënt, en grotendeels ambachtelijk uitgevoerd om een optimale smaak en smeuïgheid aan de producten mee te geven.

Theha boekt met twintig medewerkers een jaaromzet van circa €5 mln.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Theha b.v.
Dhr. Gijs Kakebeeke
Nobelstraat 2
3846 CG Harderwijk
info@theha.nl
Tel.: +31 (0)341 – 41 28 60
www.kokosbrood.nl